Amstel shishe 33cl(1 copë)

110LEKE

0.33l

Amstel është birrë premium lager, e përsosur për tu mbledhur në çdo rast me familjen dhe shoqërinë. Për 150 vite, Amstel ka prodhuar birrë me cilësi të lartë që ka balancimin e përsosur të shijes dhe freskisë.

  • Birrë premium lager
  • Përqindja e alkoolit: 5%
  • Shijon më mirë e ftohtë në 2-5°C
  • 18+
SKU: 5969 Kategori:Birrë, Pije

Përshkrim

0.33l