AMSTEL KANACE 24X0.5 L

109LEKE

kanaçe 0.5l

Amstel është birrë premium lager, e përsosur për tu mbledhur në çdo rast me familjen dhe shoqërinë. Për 150 vite, Amstel ka prodhuar birrë me cilësi të lartë që ka balancimin e përsosur të shijes dhe freskisë.

  • Birrë premium lager
  • Përqindja e alkoolit: 5%
  • Shijon më mirë e ftohtë në 2-5°C
  • 18+
SKU: 5973 Kategori:Birrë, Pije Tag:

Përshkrim

kanaçe 0.5l