Heineken Lager shishe 33cl (1 copë)

149LEKE

0.33l

Heineken është birrë premium lager, e plotë dhe me ngjyrë të artë, shije pak e hidhur dhe aromë e balancuar nga lupulo, duke lënë një shije të freskët

  • Birrë premium lager
  • Përqindja e alkoolit: 5%
  • Shijon më mirë e ftohtë në 2-5°C
  • 18+
SKU: 5978 Kategori:Alkolike, Birrë, Birrë, Pije

Përshkrim

0.33l