Oferta Online!

Heineken Lager kanaçe 33cl(1copë)

119LEKE 109LEKE

(0.33l kanaçe)

Heineken është birrë premium lager, e plotë dhe me ngjyrë të artë, shije pak e hidhur dhe aromë e balancuar nga lupulo, duke lënë një shije të freskët.

  • Birrë premium lager
  • Përqindja e alkoolit: 5%
  • Shijon më mirë e ftohtë në (2-5°C)
  • 18+
SKU: 5976 Kategori:Birrë, Birrë, Pije

Përshkrim

(0.33l kanaçe)